Anmeldelse: Alt hvad jeg ved om kærlighed

-

Som ét af mine nytårsfortsæt har jeg: Læs flere bøger.

Og for at hjælpe mig med dette, så vil jeg anmelde dem her på bloggen! Her er min første anmeldelse.

Titel: alt hvad jeg ved om kærlighed, oprindeligt: Everything I know about love. Forfatter: Dolly Alderton. Forlag: Hr. Ferdinand under Politikens hus. Udgivet: 2019. Antal sider: 329 ★★★★☆

Dolly Alderton er faktisk lidt lige som dig og mig. En kvinde i sin bedste alder, med et tons oplevelser i livet, der har formet hende som kvinde. Denne bog er en skildring af hvordan Dolly oplevede sine unge år, med fokus på hendes 20’ere – på både godt og ondt. Det inkluderer fester, MSN-samtaler, veninder, sprut, stoffer, forelskelser, og selvværdskomplekser. Men mest af alt handler det om kærlighed. Kærlighed til venskaber og veninder.

Jeg brugte mine tyvere på at lede efter en vild og spændende og sexet kærlighedshistorie med en mand. Og det skete bare ikke.

Dolly skriver underholdende med toner af britisk humor og binder det sammen med en skrivestil uden dikkedarer, men som fanger ved første linje. Hun formår at skrive til sit publikum således, at man hurtigt kommer til at blive påvirket, af den livsfortælling man nådigst har fået indblik i.
Det er næsten som om, at dele af historien er min egen. Det er hudløs ærlighed, blandet med personlige lister, små breve, opskrifter og livsobservationer.

Jeg så på de små sprækker mellem kroppene og forestiller mig alt, hvad de gemte på: Historierne de havde skrevet sammen, minderne og sproget og varnerne og tilliden og drømmene om fremtiden, de måtte have diskuteret over et glas vin sent om aftenen på sofaen. Jeg spekulerede på, om jeg nogensinde ville få dét sammen med nogen, eller om jeg overhovedet var bygget til at flyde i kærlighedens hav.

Jeg havde fornøjelsen af at møde Dolly Alderton sidste tirsdag, og når jeg skriver fornøjelse, så var dét det bestemt. Hun er en moderne feminist med noget på hjerte, som argumenterer for sine synspunkter på en fin og behagelig måde, så man ikke kan undgå at have respekt for hendes ord. Tilmed er hun sjov, har verdens fineste britiske accent og klæder sig smukt, som den kvinde hun er. Der er ikke andet at tilføje, end jeg er vild med Dolly, og det er jeg sikker på du også bliver, hvis du giver dig i kast med hendes ord.

Carla
Carlahttps://carlasblog.dk
Mit navn er Carla H. Mikkelsen, og jeg er 29 år. Her på bloggen kan du følge med i mit liv, hvor jeg fortæller personlige historier og deler madopskrifter. Jeg håber, at du har lyst til at læse med.

OM MIG

Carla H. Mikkelsen

Blogger

Hej! Mit navn er Carla H. Mikkelsen, og jeg er 29 år. Her på bloggen kan du følge med i mit liv, hvor jeg fortæller personlige historier, tester produkter og deler madopskrifter. Jeg håber, at du har lyst til at læse med.

Del artikel