HER ER DEN BEDSTE LYDBOG APP

Der findes efterhånden mange forskellige platforme for bøger. Men hvilken er egentlig den bedste lydbog app? Find den rette for dig + få ekstralang prøveperiode, hvis du opretter dig via mine links.

1. BOOKBEAT

★★★★★ Billig platform: Fra 79,-/md, top-ratet + brugervenlig app, lang gratis prøveperiode og har alle de bøger, som du rent faktisk har lyst til at høre. Bedste app til at anbefale nye relevante bøger for dig.

2. NEXTORY

★★★★ Pris fra 79,- men en lidt mindre intuitiv app ift. Bookbeat. Ellers rigtig god kvalitet & har alle de gode bøger. God kundeservice.

3. PODIMO

★★★ Fin pris på 59,- men begrænset udvalg af lydbøger. De har dog mange fine og interessante PLUS en masse podcasts, som jeg lytter meget til. Fordelen er, at de også har eksklusive podcasts, du ikke finder andre steder.

4. MOFIBO

★★★ Prisen holder Mofibo tilbage, synes jeg. Jeg har ikke lyst til at betale hele 129,- hver måned - det er mere end jeg betaler for streamingservices, som jeg anvender hver aften. Men selve app'en og udvalget er jo upåklageligt. Vælg Mofibo, hvis prisen ikke er et problem for dig.

KÆMPE UDVALG & TOP-RATED APP

Bookbeat har et gigantisk udvalg - der er noget til dig, uanset set om du er interesseret i Peter Schmeichels biografi, krimier fra Jussi Adler eller evt. Hella Joofs geniale bøger, som jeg personligt kan anbefale.

Mit navn er Carla H. Mikkelsen, og jeg er 29 år. Her på bloggen kan du følge med i mit liv, hvor jeg fortæller personlige historier og deler madopskrifter. Jeg håber, at du har lyst til at læse med.