Changing Things Up – nu skal der ske noget

-

Nej, det er ikke mig på billedet – selv om jeg nu ville ønske det hehe.. Men det er jo godt at have et mål med livet!

Uanset om det er karriereudbrændthed, generel formålsløshed eller en trang til en ny vej, vil de fleste mennesker høre et opråb om en positiv livsændring på et tidspunkt i deres liv.

Dette handler ikke om National Institutes of Health-rapporten om, at 16 millioner voksne lider af mindst én alvorlig depressiv episode hvert år, men snarere om et sundt behov for at rive sig selv ud af en brunst. Hvad skal man gøre?

De efterfølgende casestudier byder på fremragende anekdoter, der virker. Nøglen er at fokusere på rødderne til dine dvale, genkende din magt til at komme på den anden side og kortlægge konkrete handlingstrin for at bevæge dig gennem denne fase og videre til din storhed. Hvis du befinder dig i et hjulspor, så prøv disse taktikker for at komme videre.

Nøglen er at fokusere på rødderne til dine dvale, genkende din magt til at komme på den anden side og kortlægge konkrete handlingstrin for at bevæge dig gennem denne fase og videre til din storhed.

Identificer de kræfter i dit liv, der gør dig virkelig glad. Videnskaben finder ud af, at forbindelsen til sine kære, sundhed (specifikt motion) og at give tilbage alle er tæt forbundet med lykke.

Opret mål, der inkluderer disse temaer.
Fokus på forandring. Skriv ned de trin, du vil tage for at komme ud af dit spor. Disse kan være specifikke ting relateret til de resultater, du ønsker – for eksempel at tilmelde dig en klasse, der introducerer dig til nye mennesker og oplevelser – men forandring kan findes overalt.

Tag en anden vej til arbejde.

Drik din kaffe efter morgenmaden i stedet for før.

Hvis du altid tackler ellipsemaskinen i fitnesscentret, så tag løbebåndet på. Køb et outfit, der er uden for din komfortzone, eller rejs til nye lande. Tag fat på en ny færdighed, der udfordrer din selvidentitet. Tænk på dig selv som en indadvendt? Tilmeld dig impro-kurser. Overbevist om, at du ikke er atletisk tilbøjelig? Tilmeld dig tennistimer. Er du en selvsikker højrøstet?

Tag på et stille tilbagetog.

Få et mål, kammerat.

Det kan betyde, at du spørger en nær ven, måske en, der også ønsker at lave livsændringer, eller at du fortæller hele dit netværk om dine planer. Frygt for offentlig ydmygelse kan være en stærk, positiv kraft for tilslutning.

Vær åben. Du kan starte denne rejse med en klar idé om dine ønskede resultater. Men hvis du laver hårdt internt arbejde og åbner dig selv for mulighederne for positiv forandring, vil endnu flere fantastiske udviklinger blive afsløret. Hold dig kvik og sig ja.

Carla
Carlahttps://carlasblog.dk
Mit navn er Carla H. Mikkelsen, og jeg er 29 år. Her på bloggen kan du følge med i mit liv, hvor jeg fortæller personlige historier og deler madopskrifter. Jeg håber, at du har lyst til at læse med.

OM MIG

Carla H. Mikkelsen

Blogger

Hej! Mit navn er Carla H. Mikkelsen, og jeg er 29 år. Her på bloggen kan du følge med i mit liv, hvor jeg fortæller personlige historier, tester produkter og deler madopskrifter. Jeg håber, at du har lyst til at læse med.

Del artikel