De kære mødres glemsomhed

-

Jeg har fået lov til at dele lidt sjove øjeblikke med jer. Nemlig når babybjernen/ammehjernen tager over!

De her mødre har simpelthen fået mine grinemuskler godt i gang med de her historier 😉

“Jeg havde været i netto og handle. Et godt stykke tid efter jeg var kommet hjem derfra, skulle jeg ud at køre.. Men vores bil var væk… Jeg nåede at gå totalt i panik og ringe op til politiet for at melde den stjålet, og lige da jeg fik vagthavende i røret, kom jeg i tanke om at jeg da vist havde glemt bilen på Nettos parkeringsplads (Vi bor ret tæt på), så jeg var bare gået hjem.. Den søde politidame kunne heldigvis godt se det sjove i situationen.”

“Jeg har præsteret at tage en anden dames fulde indkøbskurv i Netto, gå rundt med den i ca 10 min. og putte varer oveni, indtil hun kom og spurgte mig om hun måtte få den igen.. Hvis hun ikke var kommet, havde jeg sikkert også betalt for det hele.. “

“Jeg bestilte nogle bøger til min morfar i julegave. 2 dage efter fik jeg en besked om at de var kommet. Så gik i bog og ide med min søn, hans kammerat og dennes mor som også er min veninde . Da ekspedienten spørger hvad jeg har bestilt kan jeg ikke huske det. Jeg ved bare at jeg skal hente noget. Måtte endda finde mailen frem for at se hvad jeg havde bestilt.

En uge senere sidder jeg så hos min veninde og har glemt et bestemt ord. Det er helt væk. Så giver ammehjernen skylden og siger at hun lige bliver nødt til at høre en sjov historie. Fortæller om bog og ide og min manglende hukommelse, hun er flad af grin og jeg fatter ingenting! indtil hun siger “jeg var da selv med”…

“Jeg gav den lille på 3 måneder (dreng) cykelhjelm på i morges, lagde ham i liften og var på vej ud af døren, her siger den store på 4 (pige) så. Øh mor, kan du se noget forkert?
Jeg svarer nej?!

Hun kigger på mig og siger, er det ikke mig der skal have hjelm på?? Ups! Hendes hjelm er helt lyserød, og ALT for stor til ham, det opdagede jeg overhovedet ikke!”
“Jeg har glemt hunden ude i haven i godt over 1 time..”
“Jeg har råbt af min kæreste fordi jeg blev ved med at falde over hans sko i gangen (læs: mine sko)”
“Det var formiddag og fisen skulle have en tør ble, jeg åbner bleen og hvad skuer mit øje!? En vådserviet! Jeg havde på en eller anden måde glemt en vådserviet i min stakkels lille babys ble!”

“Jeg glemte hunden i kravlegården her til morgen. Jeg kan ikke huske jeg satte hende derned, og jeg aner ikke hvad mine tanker gik ud på i det øjeblik.
Jeg nåede faktisk at gå i panik, og hvorfor jeg ledte efter hende i køleskabet, må i ikke spørge mig om, men der kiggede jeg altså.

Og så hørte jeg pludseligt noget babylegetøj knitre – og jeg havde da i det i mindste styr på at babyen IKKE var i kravlegården, men på sit legetæppe på gulvet (og heller ikke i hundekurven), og så fandt jeg hunden sovende i kravlegården.”
“Min kæreste spurgte her til morgen hvorfor der lå brunchpølser i opvaskemaskinen. Jeg troede det var køleskabet..”

Carla
Carlahttps://carlasblog.dk
Mit navn er Carla H. Mikkelsen, og jeg er 29 år. Her på bloggen kan du følge med i mit liv, hvor jeg fortæller personlige historier og deler madopskrifter. Jeg håber, at du har lyst til at læse med.

OM MIG

Carla H. Mikkelsen

Blogger

Hej! Mit navn er Carla H. Mikkelsen, og jeg er 29 år. Her på bloggen kan du følge med i mit liv, hvor jeg fortæller personlige historier, tester produkter og deler madopskrifter. Jeg håber, at du har lyst til at læse med.

Del artikel