Færdiglavet købemad…

-

Idag står den på færdiglavet købemad. Ja undskyld. Jeg ved godt at det ikke er noget at skrive om, men så alligevel. Fordi idag stod den på hjemmelavet tapas. Det eneste som var hjemmelavet var valget af pølser og tilbehør samt anretningen.

Udvalget af pølser var:
Napoli salami
Paesano picante
Mortadella
Milano salami
Chorizo picante 

Derudover var der syltede små chilier fyldt med ost, semi-dried tomater og til slut en god manchego med kvæde gelé. Og selvfølgelig et godt brød!

Det hele blev købt i delikatessen i Superbest Rotunden (Hellerup) som har et kæmpe udvalg af lækre oste og pølser. Men hvis du ikke lige bor i nærheden af Hellerup, så lav et lækkert tapas fad alligevel.

Min favorit på fadet var klart mortadellaen. De fleste kender den nok fra supermarkedet hvor den ligger i slatne små pakker, og indeholder noget, som skulle forstille pistacienødder.  I bund og grund minder denne italienske pølse mest om en stor dansk kødpølse. Den er meget mild og lidt fed i smagen, men godt det smager den. Især hvis du kan finde et sted der kan skære nogle friske skiver til dig.

Jeg vil lige knytte en lille kommentar til dig vil lave lidt tapas. Når det er så små mænger man spiser af de forskellige ting, skal det også være kvalitet man får i munden. Ikke cocktailpølser fra dåse osv, og er du i tvivl om hvilke pølser du skal vælge, så spørg en i butillen der ved noget om det. De er til for at hjælpe os. 🙂

– Velbekomme

Carla
Carlahttps://carlasblog.dk
Mit navn er Carla H. Mikkelsen, og jeg er 29 år. Her på bloggen kan du følge med i mit liv, hvor jeg fortæller personlige historier og deler madopskrifter. Jeg håber, at du har lyst til at læse med.

OM MIG

Carla H. Mikkelsen

Blogger

Hej! Mit navn er Carla H. Mikkelsen, og jeg er 29 år. Her på bloggen kan du følge med i mit liv, hvor jeg fortæller personlige historier, tester produkter og deler madopskrifter. Jeg håber, at du har lyst til at læse med.

Del artikel