Fantastisk lakse-sandwich

-

For mig findes der ikke mange bedre ting end en rigtig rigtig god sandwich. En rigtig god sandwich er for mig lavet på et rigtig godt stykke brød, ristet sprødt med et fyld som både er fedt, friskt og spændende at sætte tænderne i.

Samtidig findes der ikke noget værre end en den kedelige sandwich på tankstationen som vi alle kender. Her er mit bud på en virkelig lækker og en smule anderledes sandwich.

Du skal bruge (1 Sandwich):

 • 2 Tykke skiver godt rugbrød
 • 2 Skiver røget laks
 • 1 Løg
 • 1 Håndfuld blandet salat
 • 1 Tomat
 • 2 spsk hytteost
 • 3 spsk Aioli
 • 1 Håndfuld af dine yndlingsurter (fx, kørvel og koriander)
 • 1/2 Citron
 • Salt
 • Peber

Start med at smide rugbrødet i brødristeren. Dine valgte urter hakker du nu rimelig fint og blander i din aioli eller mayonaise.

Tomat og løg skærer du i tynde skiver, og så er du sådan set klar til at samle din sandwich. Smør så dine ristede skiver af rugbrød, med din urtemayo og placér  2 skiver røget laks på den ene af rugbrødsskiverne.

Pres et par dråber citronsaft over den fede laks og læg så skiverne af tomat og løg ovenpå. En håndfuld salat er næste ingrediens og den placeres også ovenpå sammen med de 2 spsk med hytteost. Krydr med salt og peber og nyd så en lækker sandwich!

– Velbekomme

Carla
Carlahttps://carlasblog.dk
Mit navn er Carla H. Mikkelsen, og jeg er 29 år. Her på bloggen kan du følge med i mit liv, hvor jeg fortæller personlige historier og deler madopskrifter. Jeg håber, at du har lyst til at læse med.

OM MIG

Carla H. Mikkelsen

Blogger

Hej! Mit navn er Carla H. Mikkelsen, og jeg er 29 år. Her på bloggen kan du følge med i mit liv, hvor jeg fortæller personlige historier, tester produkter og deler madopskrifter. Jeg håber, at du har lyst til at læse med.

Del artikel