IPL hårfjerner test – Her er den bedste IPL

-

Jeg ser mere og mere om IPL hårfjerning online, og derfor besluttede jeg mig for at prøve det! Der er mange forskellige apparater derude, og jeg må indrømme, at jeg ikke ANEDE, hvad jeg skulle købe.

Derfor satte jeg mig i research mode, tjekkede tests, blogs og diverse sammenligningssites for at undersøge, hvad jeg burde købe – OG selvfølgelig: Hvad jeg kan anbefale dig!

Nu har jeg købt 3 forskellige IPL’er og testet i lidt tid, så jeg kan komme med min vurdering til dig, hvis du også er i tvivl om, hvad du skal købe.


Her er den bedste IPL hårfjerner

Jeg har fundet, at den bedste IPL hårfjerner er: Comforth Scandinavia. Jeg læste i flere tests online, at denne var nummer 1, så derfor bestilte jeg én og jeg blev ikke skuffet.

SE DEN HER >

 • Kraftfuld IPL med god styrke (5 niveauer)
 • 90 dages tilfredshedsgaranti: Du får altså pengene tilbage, hvis du ikke får resultater. Du fjerner AL risiko!
 • Enkelt flash eller autoflash ved at holde knappen nede
 • Behagelig at benytte – størrelsesmæssigt
 • Lækkert sort og mat design
 • Omkring 100 anmeldelser på Trustpilot – 4,6 score

Der er ingen tvivl for mig – her får du en rigtig god IPL hårfjerner. Den koster lidt, så hvis du ikke ønsker at bruge så mange penge, er den nok ikke det rette valg.

Til gengæld får du 20% rabat via linket her, da jeg har fundet en rabatkode online & hvis du ikke oplever resultater inden for 90 dage, så kan du få pengene retur. Så der er vitterligt ingen farer ved at prøve!

Du får ikke tilfredshedsgaranti hos de andre IPL’er, som jeg har testet, så hvis du vil være helt sikker, så skal du vælge Comforth.


 

Det billige valg – Shopbazaar

Jeg har det nogle gange sådan: Jeg vil gerne have et produkt, men jeg vil ikke betale kassen for det, da jeg måske fortryder eller ikke får det brugt.

Derfor har jeg fundet dette billigere alternativ, hvis du gerne vil prøve IPL hårfjerning, men ikke lige vil bruge 14-1500 kroner på det.

Hos Shopbazaar får du denne maskine, der kun koster 799 kroner, da jeg har fået en rabatkode, der giver 20%. Rabatten indtastes automatisk i checkout via linket.

 • 5 niveauer
 • Clean look
 • Nem at anvende
 • Ingen tilfredshedsgaranti

 


 

Mellemvejen

Til sidst har jeg fundet en IPL hårfjerner, der koster et sted mellem de to førnævnte, og som samtidig også giver resultater.

Denne IPL hårfjerner er fra Nordic Care Lab og koster 1100 med den rabatkode på 25%, jeg har fundet online til jer.

 • 5 niveauer
 • 600.000 flashes
 • Enkelt flash og auto
 • Ingen tilfredshedsgaranti

 

 

 

Konklusion på IPL hårfjerner test

Du får meget for pengene uanset hvilken IPL hårfjerner, du vælger i denne test, men igen igen må jeg nævne sikkerheden i Comforths tilbud: Tilfredshedsgarantien.

Hvis du ikke oplever resultater, er det eneste sted, du kan få pengene tilbage: Comforth. Det tilbyder Philips, Braun eller andre af de store brands heller aldrig.

Derudover støtter du dansk iværksætteri, får hurtig levering og sikkerheden i, at mange andre danskere har haft samme oplevelse, da deres Trustpilot boomer med positive anmeldelser.

Hvis du vil nå at have 20% rabat, så længe det varer – så brug dette link, der automatisk udløser en rabat, jeg har fundet på nettet.

Carla
Carlahttps://carlasblog.dk
Mit navn er Carla H. Mikkelsen, og jeg er 29 år. Her på bloggen kan du følge med i mit liv, hvor jeg fortæller personlige historier og deler madopskrifter. Jeg håber, at du har lyst til at læse med.

OM MIG

Carla H. Mikkelsen

Blogger

Hej! Mit navn er Carla H. Mikkelsen, og jeg er 29 år. Her på bloggen kan du følge med i mit liv, hvor jeg fortæller personlige historier, tester produkter og deler madopskrifter. Jeg håber, at du har lyst til at læse med.

Del artikel