Italiensk klasse

-

Pesto er nok en af de letteste og hurtigste retter som der findes. Det er godt nok begrænset hvor mange der spiser den, som andet end tilbehør, men lav alligvelle en ordenlig skudefuld og servér den som tilbeør til et utal af retter.

Spis den på brød, vend den med frisk pasta, brug den til din tapas eller marinér kylling i den. Kun fantasien sætter grænser. I min pesto bruger jeg mandler istedet for ristede pinjekerner, men lav den med pinjekerner hvis du heller vil det.

Du skal bruge:
70g Frisk basilikum
70g Parmesan
2 Fed hvidløg
60 Mandler
200 ml Olivenolie
1 Citron
Salt
Peber

Verdens hurtigste ret starter med at du smider alle ingredienser bort set fra citron, salt og peber ned i blenderen og giver den fuld gas.

Verdens hurtigste ret slutter med at du smager din pesto til med citronsaft, salt og peber når du har blendet pestoen til en fin glat konsistens.
Og så spiser du.

-Velbekomme

Carla
Carlahttps://carlasblog.dk
Mit navn er Carla H. Mikkelsen, og jeg er 29 år. Her på bloggen kan du følge med i mit liv, hvor jeg fortæller personlige historier og deler madopskrifter. Jeg håber, at du har lyst til at læse med.

OM MIG

Carla H. Mikkelsen

Blogger

Hej! Mit navn er Carla H. Mikkelsen, og jeg er 29 år. Her på bloggen kan du følge med i mit liv, hvor jeg fortæller personlige historier, tester produkter og deler madopskrifter. Jeg håber, at du har lyst til at læse med.

Del artikel