Livet bliver hurtigt lidt udfordrende!

-

Der har været stille længe, men faktisk ikke fordi jeg er stoppet med at blogge eller have en mening. Jeg måtte bare prioritere.

Den 28/9 fik Andreass en lillesøster, og siden har vi haft rigeligt at se til. Det tænker jeg de fleste småbørnsforældre kan nikke genkendende til 😉

Så selvom jeg elsker min blog, elsker jeg at sove bare en smule mere! Og med en baby og en på 3 år, er søvn til tider en mangelvare herhjemme. Jeg elsker dog det hele alligevel.

Når man producerer søde børn, er det sgu det hele værd 🙂

Jeg håber jeg snart får overskuddet til at være mere aktiv på bloggen, og indtil vil der komme lidt indlæg hist og her, når overskuddet melder sig.

 

 

Carla
Carlahttps://carlasblog.dk
Mit navn er Carla H. Mikkelsen, og jeg er 29 år. Her på bloggen kan du følge med i mit liv, hvor jeg fortæller personlige historier og deler madopskrifter. Jeg håber, at du har lyst til at læse med.

OM MIG

Carla H. Mikkelsen

Blogger

Hej! Mit navn er Carla H. Mikkelsen, og jeg er 29 år. Her på bloggen kan du følge med i mit liv, hvor jeg fortæller personlige historier, tester produkter og deler madopskrifter. Jeg håber, at du har lyst til at læse med.

Del artikel