Om bloggen

Mit navn er Carla H. Mikkelsen, og jeg er 29 år.

Her på bloggen kan du følge med i mit liv, hvor jeg fortæller personlige historier og deler madopskrifter. Jeg håber, at du har lyst til at læse med.

Jeg har tænkt mig at være så ærlig, som jeg overhovedet kan være her. Jeg synes, at der er al for meget idyl online, hvor folk forsøger at fremstå perfekte.

Undskyld, men sådan er virkeligheden bare ikke. Vi prutter allesammen, vi har en chef der er sur til tider og vi skændes med vores partner.

Ingen af os er hævet over disse ting – så hvorfor gå og holde det hemmeligt. Jeg vil gerne bare ud med det her og lade det være min måde at håndtere tingene på.

Derfor håber jeg også, at du vil læse med og evt. kommentere med dine oplevelser – sådan tror jeg, at vi kan bearbejde de hårde ting i livet sammen. Og der er intet bedre end at høre fra andre, at de har samme udfordring eller tanker om ditten og datten.

Det er altid rart at vide, at man ikke er alene i verden med visse ting – så vi skal bare være ærlige. HALLO, jeg har haft en dårlig dag på job – hvad med dig! Ud i verden med det og ikke så meget glansbillede, som ingen er interesseret i at læse om.

Der skal selvfølgelig også være plads til at snakke om alt muligt andet – jeg elsker for eksempel at lave mad! Og jeg vil også gerne fortælle om bøger, som jeg læser!

Jeg håber, at du vil følge med!

God læselyst!