Hvad ligger der i støbeskeen for 2022?

-

Det første der falder mig ind er, at der faktisk kun er 19 dage til, at jeg rejser mod lidt mere varme. Årets første udlandsrejse går til Marrakech, og jeg glæder mig til, at holde helt fri! Tilmed sammen med en solstråle uden lige, som jeg fandt i London. Det skal nok blive en god tur, med en helt ny kultur.

Jeg bliver professionsbachelor. Efter at have gået på socialrådgiveruddannelsen i snart 3,5 år, så færdiggøre jeg den til sommer. Det bliver vildt at skulle hilse på det officielle voksenliv med fuldtidsarbejde, farvel til studiejobs og mindre frihed. Jeg er sikker på, at det overordnet nok skal blive godt, men jeg er bestemt nervøs!

Koncerter, musical og andre talk-oplevelser. Menuen står både på Terkel the fårking musical, Ed Sheeran og Michelle Obama. Pønser lidt på at klemme Bastille ind også.

Flere køkken- og opskriftsprøvelser. Jeg fik en foodprocessor i julegave, og ja, det lyder virkelig voksent og kedeligt! Det var nu en af de ønsker jeg brændte mest efter, jeg fik dog ikke lige den udgave, jeg hemmeligt havde forelsket mig i.

Det skulle dog ikke forhindre mig i at bytte mig til monsteret, og endelig har jeg fået beskeden om, at den kan afhentes og komme hjem. Det betyder, at en masse nye opskriftsmuligheder har åbnet sig, og jeg forudser at 2022 bliver mere grønt. Fyldt med hummus, grøntsager i hakkede afskygninger, flere smoothies og måske mere bagværk.

Ellers er det for 2022 frit for, hvad der ellers er af ting og sager at byde på.
Hvad glæder du dig til, at der skal ske i de kommende år?

Carla
Carlahttps://carlasblog.dk
Mit navn er Carla H. Mikkelsen, og jeg er 29 år. Her på bloggen kan du følge med i mit liv, hvor jeg fortæller personlige historier og deler madopskrifter. Jeg håber, at du har lyst til at læse med.

OM MIG

Carla H. Mikkelsen

Blogger

Hej! Mit navn er Carla H. Mikkelsen, og jeg er 29 år. Her på bloggen kan du følge med i mit liv, hvor jeg fortæller personlige historier, tester produkter og deler madopskrifter. Jeg håber, at du har lyst til at læse med.

Del artikel